Pogledajte trejler za film Pobunjeni sa Šejlin Vudli (VIDEO)

Izvor: Story, 13.Nov.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte trejler za film Pobunjeni sa Šejlin Vudli (VIDEO)

Na proleće izlazi nastavak popularnog futurističkog trilera Drugačija pod nazivom Pobunjeni, a publika će moći da prati avanture svoje omiljene pobunjenice Beatris

Pobunjeni, promo: foto

Trenutno najzaposlenija mlada glumica Šejlin Vudli, koju smo upoznali u velikom prolećnom hitu Drugačija, i koja nas je osvojila maestralnom glumom u filmu Krive su zvezde, nastavlja svoj zvezdani put.

Naime, film koji ju je i vinuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u holivudsku A-klasu sledeće godine dobija nastavak, razvijajući tako radnju identično kao i originalni serijal Drugačija, Veronike Rot.



Futuristički triler pod nazivom Pobunjeni na bioskopske repertoare stiže u martu. Nastavlja se priča o grupi ljudi koji ne mogu da se uklope u društvo budućnosti jer je podeljeno na frakcije. Osećaju da nisu samo nesebični, neustrašivi, učeni ili iskreni, nego u sebi imaju više ovih osobina.

Naime, Čikagu koji je iscrpljen ratom nedostaje hrane i ostalih resursa, pa je za mir i normalno funkcionisanje zajednice najbolje da svaka frakcija radi ono u čemu je najveštija. Na svoj 16. rođendan svako mora da izabere kojoj frakciji pripada.

U porodici nesebičnih odrasta Beatris Tris Prajor (Šejlin Vudli), koja se suočila sa svojim najvećim strahom kad je otkrila da je drugačija, odnosno da njena ličnost ne odgovara ni jednoj frakciji. Nakon što sama sebe pokuša da prisili da se ipak uklopi u podelu koja joj je nametnuta, ona postaje pobunjena, te shvata da nije jedina. Kao što to uvek biva, promene će pokrenuti upravo oni koje društvo smatra najvećim otpadnicima.

Pobunjeni, promo: foto

Nastavak je režirao Robert Šventke, a u njemu glume i oskarovka Kejt Vinslet, Zoi Kravic i Teo Džejms.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.