Pogledajte neverovatnu transformaciju Ane iz filma 50 nijansi siva (VIDEO)

Izvor: Story, 10.Feb.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte neverovatnu transformaciju Ane iz filma 50 nijansi siva (VIDEO)

Za sve koji su čitali uzbudljivu ljubavnu priču Anastasije Stil i Kristijana Greja, producenti su pripremili ovaj poseban klip.

foto: Profimedia

Dok sa nestrpljenjem iščekujemo sutrašnju veliku premijeru dugoočekivanog filma, producenti su uspeli da nas iznenade još jednim neverovatnim videom.

Ovo je do sada najseksepilniji trejler za film 50 nijansi sive

Pored provokativnih trejlera ovoga puta pred nama je ekskluzivan klip koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << prvenstveno bavi transformacijom junakinje. Pored scena iz filma koje pokazuju Aninu neverovatnu promenu od devojčice do žene, pogledajte i šta su glumci rekli o svojim ulogama.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Pogledajte hotele iz filma “50 nijansi sive”

Izvor: Svet, 11.Feb.2015, 15:08

Tri romana, milioni prodatih primeraka i jedan globalni uspeh. Dan dugo očekivane premijere filma “Petdeset nijansi – siva” stigao je na bioskopska platna. Hotelski pretraživač trivago.rs tom prilikom je ispratio kontraverznu priču Anastazije i Kristijana Greja kroz hotele, koji su poslužili...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.