Podnela papire za RAZVOD BRAKA –  Anabela ne prašta NASILJE

Izvor: Story, 28.Sep.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podnela papire za RAZVOD BRAKA – Anabela ne prašta NASILJE

Drama u odnosima supružnika Anabele i Andreja Atijasa dobija sudski epilog. Ceo postupak, sudeći prema izvorima, prlazi u nadležnost advokara i suda, jer supružnici ne mogu da prebrode nepremostive razlike u braku, prenosi Svet. Nakon burnog perioda u zajedničkom život, priča o navodnom prebijanju, Anabela Atijas je odlučila da stavi tačku na brak sa Andrejom ... The post Podnela papire za RAZVOD BRAKA – Anabela ne prašta NASILJE appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anabela podnela zahtev za razvod braka

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2018

Pevačica je, kako nisu uspeli da dogovore sporazumni razvod, započela brakorazvodnu parnicu ANABELA Atijas definitivno je odlučila da se razvede od jedanaest godina mlađeg supruga Andreja Atijasa, a kako nisu uspeli da dogovore sporazumni razvod, pevačica je, podnošenjem tužbe...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.