Izvor: Luftika.rs, 19.Nov.2022, 20:53

Pita mene Džordž Majkl ‘Je l’ svega ti, Harise..’, a ja njemu ‘E moj Đorđe…’ (VIDEO)

Tokom svoje dugogodišnje karijere, Haris Džinović je svojevremeno imao priliku da upozna Džordža Majkla.
Legendarni britanski muzičar je čuo kako Haris peva i nije mogao da veruje kako Haris nije postao svetska zvezda sa takvim glasom.
Tog trenutka se Džinović prisetio u svojoj emisiji „Muštuluk“ na Una televiziji, gde je ugostio kolegu Petra Graša i košarkaša Dina Rađu.
– Kada je Džordž Majkl jednom došao kod mene, posle neke diskoteke, nekog velikog društva… >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Pita, kaže – kako je moguće da ti nisi postao svetska zvezda sa takvim glasom? – prisetio se Haris, a zatim otkrio šta mu je odgovorio.
– E, moj Ðorđe, znaš… Da si ti voleo igrati lopte kao ja i išao na skijanje svaki dan na Jahorinu, ma bolan, niko te ne bi znao u komšiluku – rekao je kroz smeh Džinović.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by UNA TELEVIZIJA (@unatelevizija)


Izvor: Telegraf
„Ne sme Zoranica da mi nema tašnu od 10.000 €“: Rada Manojlović cinično potkačila bivšu ministarku

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.