Izvor: Luftika.rs, 01.Dec.2022, 19:17

Pevačica se udala za duha, gosti na svadbi Elvis i Merilin Monro, a kum zapeo u paklu (VIDEO)

Neki potpuno bizarni trend je zavladao svetom pa tako sve češće čujemo kako se npeko odlučio da se venča za određeni predmet, lutku, drvo ili kao što pokazuje naredni primer – za duha.
I to nije neka fikcija već stvarna priča žene Brokarde (38) koja zamišlja da je ludo zaljubljenja u duha.
Udaje se za duha koji postaje „nemoguć kako se približava datum venčanja“ Ona je kantautorka iz Oksvordšajera i zaljubila se u Edvarda, za kog kaže da je duh viktorijanskog vojnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Kako tvrdi, Edvard se pojavio u njenom domu i od tada su zajedno. Kao i svi parovi, imaju nesuglasica, ali su uglavnom izuzetno srećni.
– Edvard i ja smo se dugo svađali oko datuma venčanja. Ja sam želela venčanje tokom leta, ali on mrzi vrućinu i često je izbegavao dogovore na ovu temz –  rekla je ona za strane medije.








View this post on Instagram


















A post shared by Brocarde (@brocarde)


Kako kaže, najveći problem joj je bio to što  nedeljama ne uspevaju da dođu do zajedničkog dogovora i zaista ovaj „ljubavni haos“ smatra kao ozbiljan problem.
– Kunem se da se pretvorio u potpunog ludaka i njegov popis zahteva svakodnevno raste. Edvardo je oduvek bio temperamentne prirode, ali čini se da je  svadba iz njega izvukla ono najgore – objasnila je Brokarde.
„Izbačeni smo iz nekoliko crkava“ Njih dvoje komuniciraju na neobične načine. Ona tvrdi da joj duh često šalje misteriozne poruke dok se tušira.
– Edvard i dalje ostavlja sitne poruke pod tušem, šalje nekad hladne, a nekad tople osećaje kroz moje telo. Uvek kad imam pitanja za njega, on nađe način da mi odgovori – tvrdi ona.
Međutim, udaja za duha pokazala se kao težak zadatak. Par je odbijen iz brojnih crkava, jer institucije tu vezu vide kao bogohuljenje.
– Pronalaženje mesta za ceremoniju je bilo izuzetno teško. Izbačeni smo iz nekoliko crkava i već su nam pretili egzorcizmom – kaže ona, dodajući da želi veliko venčanje iako se njen verenik plaši crkve.
Brokarde tvrdi da neki sveštenici veruju u paranormalne aktivnosti, ali da ne mogu javno da pričaju o svojim stavovima.
– Ovo nije tipična romansa, ovo je nešto drugo. Regularna pravila ne važe za nas – dodaje.








View this post on Instagram


















A post shared by Brocarde (@brocarde)


„Njegov kum je zapeo u paklu“ Mlada je čak i sama dizajnirala venčanicu, ali i svečano odelo za budućeg supruga i to u viktorijanskom stilu. Takođe, veliki problem predstavljao je  i spisak zvanica, jer Edvardovi prijatelji nisu među živima.
– Što je još gore, njegov kum je ‘zapeo u paklu’ – rekla je svojevremeno pevačica. Inače, kako bi ovoj svečanoj ceremoniji dali trunku sjaja i glamura, par je odlučio da pozove i duhove slavnih ličnosti, poput Merilin Monro i Elvisa Prislija.
Kako je kazala mlada  Edvard ju je zaprosio u novembru 2021. godine kada je pronašla dijamantski prsten na svom jastuku nakon što su se posvađali.








View this post on Instagram


















A post shared by Brocarde (@brocarde)


Izvor: noizz.rs
Spavala sa preko 20 duhova pa se u jednog zaljubila, staje na ludi kamen i očekuje prinovu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.