Pevačica Katarina Bogićević propala kroz rupu tokom nastupa na festivalu u Rumi (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 26.Jul.2023, 16:08

Pevačica Katarina Bogićević propala kroz rupu tokom nastupa na festivalu u Rumi (VIDEO)

„Kakva glupa rupa.“
Glumica i pevačica Katarina Bogićević, sada poznata pod umetničkim imenom Kejt, koja je svojevremeno glumila pevačicu u seriji „Folk“, doživela je peh na sceni, kada je upala u rupu – bukvalno upala u rupu.
Pevačica je nastupala na „Foam festu“ u Rumi, a imala je nastup tik pre nego je pevačica Sara Jo izašla na scenu da održi svoj.
Kejt se pozdravila sa fanovima, i taman kada je odlučila da ode sa scene i okrene se nazad, bina se srušila >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u jednom delu i pevačica je propala u rupu i lupila o pod.
Do povrede nije došlo – s obzirom da se pevačica nakon toga oglasila na Instagramu i zahvalila se fanovima što su snimili ovu urnebesnu scenu.
Video pogledajte u nastavku.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Katarina Bogicevic Kejt (@kejtofficial)


Izvor: Nova.rs
Sanjala je da ima najveće implante za grudi, a sad ih vadi: „Trpim užasne bolove“ (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

PALA SA BINE KAO POKOŠENA I ZAVRŠILA U HITNOJ POMOĆI Naša pevačica doživela peh na nastupu: "Želim da vidim da li mi je sve u redu sa glavom"

Izvor: Blic, 26.Jul.2023

Glumica i pevačica Katarina Bogićević, koju mnogi pamte po glavnoj ulozi u seriji "Folk", ali i po takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je učestvovala, doživela je nezgodu na bini i završila u hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.