Pevač priznao da ga je vera spasla: Hteo sam da se ubijem, drogirao sam se i zlostavljao žene

Izvor: Story, 03.Sep.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač priznao da ga je vera spasla: Hteo sam da se ubijem, drogirao sam se i zlostavljao žene

Pevač Džastin Biber (25) je na svom profilu na Instagramu objavio strašnu ispovest o svom životu. Jedna od najvećih tinejdžerskih zvezda svih vremena otvorio je dušu svojim fanovima i priznao da je do svoje 19. godine imao problema sa teškim drogama, kao i da su mu suicidalne misli u jednom periodu života bile svakodnevica. Džastin kaže ... The post Pevač priznao da ga je vera spasla: Hteo sam da se ubijem, drogirao sam se i zlostavljao žene appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Počeo sam da se drogiram sa 19. Sa 20 sam uništio život: Justin Bieber otvorio dušu

Izvor: Tracara.com, 03.Sep.2019

Justin Bieber otvorio je dušu na Instagramu. Pop pevač progovorio je o teškim trenucima koje mu je donela slava, a posebno o demonima koje je na tom putu susreo. Život mu se preokrenuo sa 13 godina, kada je od nepoznatog dečaka postao globalni superstar. Mnogi su ga voleli, još više njih ga je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.