Izvor: Luftika.rs, 21.Mar.2024, 17:06

Petra nestala pre 30 godina, svi su mislili da je mrtva, a onda se pojavila i otkrila bolnu istinu

Studentkinja informatike Petra P. nestala je bez traga u Braunšvajgu u Donjoj Saksoniji 1984. godine. Nakon što je šegrt koji je izučavao stolarski zanat zbog pažnje medija rekao da ju je ubio, proglašena je mrtvom, iako telo nikada nije pronađeno.
Prošla je 31 godina od nestanka kada je Petra P. je 2015. godine pozvala policiju jer joj je neko provalio u stan u Dizeldorfu. Tada je policiji priznala ko je ona, prenosi Telegraf.
Više od tri decenije živela je pod imenom Suzana Šnajder. Od 2015. godine nije želela da priča o razlozima svog nestanka.
Učinila je to tek 16. marta, u RTL-ovoj emisiji “Life – Menschen, Momente, Geschichten”, gde je ispričala kako je u detinjstvu bila zlostavljana. Zbog toga je...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.