Pet potpuno otkačenih pesama koje morate čuti do kraja 2014. godine (VIDEO)

Izvor: Story, 09.Dec.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet potpuno otkačenih pesama koje morate čuti do kraja 2014. godine (VIDEO)

Upotpunite svoju muzičku listu, i odlučite čime ćete zanimati svoje uši u novogodišnjoj noći.

Kimbra, foto: Youtube screenshot

Kimbra, pevačica sa Novog Zelanda, jedno vreme poznata isključivo po duetu sa Gotjeom (Somebody that I used to know), Kimbra, tokom leta je smelo izbacila album pod nazivom The Golden Echo, koji se polako ali sigurno penje na lestvici popularnosti. Miracle je izvanredna pesma koja može >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << uzdrmati bilo koju situaciju i oraspoložiti slušaoca.



Mnek (Uzoechi Emenike) iz Britanije, iako ima samo 19 godina, stvara vrlo zrelo. On je taj koji je stvorio ovaj zanimljivi emotivni punch.



Tink i Jeremih - mešavina će probuditi vašu maštu. Velika je verovatnoća da ćete uspeti da padnete na nju iz prve. Dobro se spremite.



A.G. Cook i Sophie udužili su snage i došli do QT rešenja, kroz koje se provlači glas takve boje da ćete biti sigurni da u pitanju nikako nije ljudsko biće.



I na kraju, Shamirovo šaljivo i harizmatično prisustvo je nešto što njegove pesme čini još više zabavnim nego što inače jesu.

 

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.