Pet grešaka koje iz dana u dan ponavljate u krevetu

Izvor: S media, 10.Nov.2010, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet grešaka koje iz dana u dan ponavljate u krevetu

Iako mnogi od vas smatraju kako ih u vratolomijama u krevetu retko ko može da ih 'potuče', moramo da vas razočaramo! Koliko god da ste 'dobri', ponavljate jedne te iste greške, koje vašu partnerku jednostavno 'teraju' od seksa.

1. Ne preuzimanje vodstva

Žene često puta u praktičnom životu preuzimaju vodstvo, npr. u vođenju domaćinstva, zato ne žele to i u krevetu. Žele da njihov partner preuzme inicijativu i 'da' sve od sebe.

2. Ustrajanje na rutini >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i ponavljanju

Rutina je, posebno u dugim vezama, pogubna za seks. Uključite maštu, potrudite se i uspeh vam je zagarantovan.

3. Fokusiranje na orgazam

Ako vam je u glavi samo postizanje orgazma, zaboravite to. Takav vam stav može doneti samo frustraciju, umesto toga ''navucite'' se na ljubljenje i dodirivanje.

4. Neredovno vođenje ljubavi

Izbacite TV iz glave, ako veče provedete buljeći u mali ekran, partnerka će misliti da ste nezainteresovani, pa će i seks izostati.

5. Nedovoljno masiranje partnerke

Masiranje podstiče žene na razmišljanje o seksu, one postaju otvorenije i spremnije za eksperimentisanje.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.