Penelope Kruz ZADIVILA SVE U KANU, a društvo joj je na crvenom tepihu pravio ovaj zavodnik! (foto)

Izvor: Story, 19.Maj.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penelope Kruz ZADIVILA SVE U KANU, a društvo joj je na crvenom tepihu pravio ovaj zavodnik! (foto)

Penelope Kruz odlučila je da se pojavi na premijeri filma reditelja Pedra Almodovara “Pain and Glory” na Kanskom filmskom festivalu. Osim glumice, na ovoj premijeri prisustvovala su i mnogobrojna imena iz svetskog šoubiznisa. Glumica na premijeri nije skidala osmeh s lica, a pred prisutnim novinarima se pojavila u bordo-ružičastoj haljini. Njoj su društvo na crvenom ... The post Penelope Kruz ZADIVILA SVE U KANU, a društvo joj je na crvenom tepihu pravio ovaj zavodnik! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Monika RAZOČARALA izdanjem u Kanu, a OVA LEPOTICA SVE ODUVALA kad se pojavila u ovoj haljini i sa mužem pod ruku! (foto)

Izvor: Story, 19.Maj.2019

Kanski festival ove godine trajaće sve do 25. maja, a ova prestižna fešta pruža nam prilika da tokom dvanaest dana vidimo neke od najbolje obučenih žena sveta i Evrope kako na crvenom tepihu, tako i van njega. Sinoć je ponovo dokazano zašto Kanski festival važi za jedan od najglamuroznijih na...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.