Izvor: Trablmejker, 26.Apr.2010, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pekinška Patka u Beogradu

Legenda jugoslovenskog i srpskog panka – grupa Pekinška patka okupiće se ponovo kako bi 21. maja koncertom u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda proslavili tri decenije od izlaska kultnog singla "Bila je tako lijepa".

Nastavak na Trablmejker...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pekinška patka se vraća u Beograd!

Izvor: Kontra magazin, 26.Apr.2010

Legenda jugoslovenskog i srpskog panka – grupa Pekinška patka okupiće se ponovo kako bi 21. maja koncertom u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda proslavili tri decenije od izlaska kultnog singla Bila je tako lijepa ! Patka se vraća u Beograd, gde je pre skoro 30 godina, na Kalemegdanskoj...

Nastavak na Kontra magazin...

Zdravica Pekinške patke

Izvor: Popboks, 26.Apr.2010

U petak, 21. maja, u bašti beogradskog SKC-a, nastupiće Pekinška patka. Ovim koncertom Pekinška patka ponovo će se okupiti nakon skoro tri decenije od oproštajnog nastupa koji su održali 1981. godine na Kalemegdanskoj česmi.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Trablmejker. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Trablmejker. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.