Izvor: Luftika.rs, 27.Feb.2024, 13:54

Pavel Globa tvrdi da će mart 2024. biti najsrećniji za Bika, Jarca i Ribe, sva vrata će im biti otvorena

Za mart mesec su astrolozi predvideli pokretanje novih projekata i unosnih ideja
Poznati astrolog Pavel Globa je izdvojio tri znaka Zodijaka koji će u martu imati veoma dobar period, a njihovi žvioti razvijaće se u najboljem mogućem pravcu, prenosi “Prochepetsk.ru”
Bik Bikovi će u martu biti u centru pažnje, a prvi mesec proleća mogao bi da im donese unapređenje na poslu, uspeh u sferi ljubavi, puno inspiracije i kreativnosti. Ovo će vam dati novu snagu i energiju, naterati >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vas da više verujete u sebe, a samim tim poradite na novim projektima i idejama.
Jarac Jarčevima će u martu sva vrata biti otvorena! Vaš napor i zalaganje na poslu biće primećeni, pohvaljeni i zapamćeni, a odnosi sa porodicom i prijateljima će procvetati.
Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da pronađete ravnotežu između privatnog i poslovnog života, te da izdvojite vreme samo za sebe, piše Naj Žena.
Riba Reč koja će obeležiti vaš mesec mart je izbor. Ono što vas deli od napretka u karijeri, pronalaženja partnera ili rešavanja finansijskih problema jesu vaše sopstvene odluke.
Globa ističe da će vam mart doneti prave prilike i odgovore, a sve što treba jeste da ih iskoristite! Energije za ostvarivanje planova vam neće nedostajati!
Pavel Globa otkriva da će drugi deo marta 2024. biti jako izazovan za 4 znaka – pred njima je posebno težak period

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.