Izvor: Luftika.rs, 30.Avg.2023, 10:20

Pavel Globa tvrdi da će Ovan, Blizanci i Strelac u septembru plivati u parama – pred njima je finansijska bomba

Poznatog ruskog astrologa Pavela Globu u bivšim sovjetskim državama zovu „specijalista za zvezde“, a tvrde da ima veliku stopu pogađanja u svojim prognozama. Globa je veoma aktivan i često se oglašava, a ljudi ga vole jer na jednostavan i pitak način u svega par rečenica najavljuje šta čeka svaki znak Zodijaka na mesečno, nedeljnom, pa i dnevnom nivou.
Nedavno se osvrnuo na mesec pred nama i posebno istakao tri znaka koja će imati sreće na polju finansija u septembru 2023. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Ovan Ovnovi bi u septembarskim danima trebalo da se pozabave samousavršavanjem i naprednom obukom. Svaki kurs, seminar ili učenje daće rezultate i višestruko će vam se isplatiti. Upravo bi to moglo da se drastično odrazi na vašu finansijsku situaciju u pozitivnom smeru.
Vaša marljivost neće proći nezapaženo, moguće je da vas očekuje povišica ili će vam nadređeni ponuditi bolju poziciju.
Blizanci Vrednim Blizancim nisu potrebne ni sreća ni naklonjenost zvezda: oni definitivno umeju da naprave pare! Ipak, u septembarskim danima sudbina će im se dodatno osmehnuti i pružiće im priliku da zarade još više novca.
Takođe, ovo je mesec kada će vaši nadređeni konačno obratiti pažnju na vas i vaš rad, a to bi moglo da vam donose puno koristi.
Strelac Sudbina je za Strelčeve priprepimala poklone drugačije vrste – vrlo korisna i obećavajuća poznanstva! Obratite pažnju na osobe koje se pojavljuju u vašem životu – neke od njih su karta do dobre prilike za zaradu!
Vaša finansijska situacija će se i te kako popraviti, a u tome će definitivno ulogu igrati neki poznanici.
Izvor: Blic žena
Bik, Škorpija, Lav, Strelac i Jarac su najmoćniji, dominiraju u svim poljima i nezaustavljivi su

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zmija, Konj i Pacov u septembru 2023. imaće para kao blata i neviđenu sreću u ljubavi

Izvor: Luftika.rs, 30.Avg.2023

Kineski astrolozi tvrde da će mesec pred nama biti prilično stabilan i bez sudbinskih preokreta za većinu znakova Zodijaka.. Stoga, septembar 2023. biće idealan za pravljenje planova za budućnost, a kad je reč o finansijama, za neke će biti posebno berićetan.. Prema kineskom horoskopu tri znaka...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.