Izvor: Luftika.rs, 15.Jul.2023, 09:00

Pavel Globa navodi jedan znak koji će do kraja jula 2023. moći da se zavali i uživa

Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa svakodnevno iznosi najrazličitije astro prognoze, a ljudi širom bivših sovjetskih republika i Evrope ga pomno prate i imaju puno poverenje u njegova predviđanja.
Globa je ovog puta posebno istakao jedan znak koji će u julu 2023. godine biti miljenik zvezda – sve će mu ići od ruke i moći će samo da se zavali i uživa. Hajde da vidimo o kome je to reč!
Do kraja tekućeg meseca Vodolije očekuje vrtlog sreće i pozitive, na trenutke će >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << izgledati kao da vam sve pada sa neba. Ovo je posebno dobar period za finansijska pitanja, a vaši prihodi biće i više nego dobri. Očekuju vas nagli i iznenadni dobici i neočekivan profit i moguće je da ćete rešiti neka stara dugovanja.
Jul će vam doneti raznolikost i pozitivne promene, a primećvaćete puno rezultata i to bez preteranog truda. Na trenutke će vam izgledati kao da vam Univerzum pokazuje pravi put. Na poslu će se povećati potreba za vašim uslugama ili radom i posle dugo vremena osetićete da ste cenjeni.
Ako ste slobodni, uživaćete u dobrim romantičnim sastancima i živopisnim emocija. Sredinom jula, tačnije ovih dana, vas očekuje neverovatan susret.
Izvor: Blic žena
Osveta je njihovo drugo ime i ko prevari ove horoskopske znakove neće dobro proći

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.