Izvor: Luftika.rs, 04.Dec.2022, 16:27

Pas u šetnji pronašao kokain vredan 90 miliona funti

Jedan je čovek vodeći svog psa u ranojutarnju šetnju po plaži Tan Y Bwlch u Aberystwythu na zapadu Velsa pronašao golemu pošiljku kokaina čija se vrednost službeno procenjuje na oko 90 milijuna funti. Droga se nalazila u 30 crnih vreća koje su bile razbacane po plaži.
– Zaintrigirao me taj prizor i gotovo sam odmah znao o čemu se radi – rekao je ovaj šetač psa dodajući kako je jedna gospođa već bila pozvala policiju, koja se pojavila nakon pola sata.
Vreće su bile >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << povezane konopcem za koji su bile pričvršćene i brojne plastične boce, kako celi paket ne bi potonuo, a policija Dyfed-Powysa je objavila kako radi na istrazi toga kako je tolika količina droge, potencijalno jedna od najvećih u Ujedinjenom Kraljevstvu u poslednje vrijeme, završila na mirnoj velškoj plaži.
Još uvek nitko nije uhapšen.
Izvor: Klubikon
Istinita priča o narađenom medvedu osvetniku koji je pojeo 30 kg kokaina (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.