Parovi:Ivan ispljuvao Zoricu i Draganu!

Izvor: S media, 09.Apr.2011, 04:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi:Ivan ispljuvao Zoricu i Draganu!

Posle 48 sati žurke, usledilo je otrežnjenje i žestoka svađa u rijalitiju „Parovi“. Krivac je bio Đani Ćurčić, izbačeni učesnik, a posvađali su se Ivan Gavrilović, Zorica Dukić i Dragana Banić.

Kada je došlo vreme za nominacije, Ivan je rekao da neće nominovati Draganu, jer ga je tako zamolio Đani. Ova izjava da je bivši fudbaler molio za njen opstanak je naljutila Banićevu, koja je osula drvlje i kamenje po Gavriloviću.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ivan je obična pacovčina i treba ga zgaziti, kao i svakog glodara - rekla je brineta, a onda je skočio i pevač.

- Era Ojdanić mi je rekao da te je pokupio kod Lipovičke šume, štroko nevaspitana. Kako si mogla da budeš da čovekom od 60 godina, imaš 18? Nemoj meni da prosipaš neke fore. To tamo, kod tvojih Roma, u Barajevu - vikao je Ivan, a onda se osvrnuo i na Zoricu Dukić.

Parovi: Peđa imao seks s neznankom!? (FOTO+VIDEO))

Parovi: Orgije na žurci!

Parovi: Đani: Natašu Bekvalac bih samo u wc-u!

- Kako te, bre, nije sramota, džukelo?! Ovamo si sa Rikijem, kao on ti je dečko, a ja sam te video da se ‚vataš u garderobi sa nekim. Ti si dno. Pokazala si kako širiš noge na šanku. Ti i jesi za šipku, to najbolje znaš da radiš. Čuo sam se sa ljudima iz Arilja, stide te se. Ti si obična seljanka, pantalone su ti stalno na kolenima - bio je grub pevač, ali mu hostesa nije ostala dužna.

- Ti si, Ivane, gnjida, ništa ne vrediš. Nemaš podršku, fanove, nemaš pesmu. Gde ti pevaš? - povikala je Dukićeva, voditeljka je na kraju morala da smiruje sutuaciju.

(Alo)
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.