Izvor: Luftika.rs, 03.Jul.2023, 23:05

Pametnjaković koji je urezao svoje i ime devojke na Koloseumu moli italijansku policiju za oproštaj

Italijanska policija identifikovala je turistu koji je snimljen kako u zid rimskog Koloseuma starog dve hiljade godina urezuje svoje i ime svoje devojke „Ivan + Hejli“.
Ivan Dimitrov fitnes instruktor iz Bristola u Velikoj Britaniji, koji je uklesao svoje ime i ime svoje devojke u zid Koloseuma, moli italijansku policiju za oproštaj.
Roberto Martina iz italijanske policije rekao je da su njegove kolege razgovarale sa Ivanom, da se on izvinio i pokazao iskreno kajanje zbog onoga što >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je učinio, preneli su italijanskli mediji.
ROME—Italian Government is seeking to identify this tourist, who carved the name of his girlfriend, “Hayley”, into the wall of the Colosseum.
Do NOT visit a country and deface historical and/or sacred landmarks.
pic.twitter.com/ngcJ4jI8Ct
— Bree A Dail (@breeadail) June 26, 2023

Ivan se javio pošto mu je policija ostavila poruku na recepciji hotela u kom je odseo.
Kako se navodi iz policije, oni su Ivana upozorili da će prijava stići na njegovu adresu u Velikoj Britaniji i da će po pozivu lično morati da dođe na suđenje u Italiju.
Prijava se ne odnosi na njegovu devojku, mada se ona može smatrati saučesnikom u delu.
Kako se navodi iz italijanske policije, Ivan bi mogao da bude osuđen na pet godina zatvora.
– O svemu tome odluku će doneti tužilac posle završene istrage, koja zbog video dokaza verovatno neće trajati dugo – istakao je Roberto Martina.
Turistička mesta po Evropi koja su raj za džeparoše, Rim“pobrao“ najviše glasova
Izvor: RTS, Rainews

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Oglasio se Ivan koji je pisao po zidu Koloseuma u Rimu (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Jul.2023, 09:09

Kako je naveo Roberto Martina iz italijanske policije, Ivan ih je pozvao i pokušao da se izvini za delo koje je napravio. Ivan Dimitrov fitnes instruktor iz Bristola u Velikoj Britaniji koji je uklesao svoje ime i ime svoje devojke u zid Koloseuma moli italijansku policiju za oproštaj. Kako se navodi...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.