PRONAĐITE SE: Ova devojka (22) je otkrila detalje o svim tipovima s kojima je bila

Izvor: 24sata, 24.Dec.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐITE SE: Ova devojka (22) je otkrila detalje o svim tipovima s kojima je bila

Koža pamti, ali pamte i žene. Posebno ako je sudeći po ovoj ispovesti mlade žene koja otkriva za"Nerve" kakvi su bili svi tipovi sa kojima je spavala tokom svoje 22 godine!

Nijedan tip se nikada nije toliko interesovao za mene i pod pritiskom vršnjaka sam izgubila nevinost sa njim. Bila sam glupa i nisam slušala svoje srce. Doneo je jastuke na zadnje sedište kola da bi mi bilo lakše. Imala sam 17 godina. Bila sam nervozna kada me pogurao da ga oralno zadovoljim. Dva puta >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << smo imali seks. Raskinuli smo kada sam saznala da švrlja sa još dve petnaestogodišnjakinje.

Džastin

Zatreskala sam se u Džastina u srednjoj školi. Bio je godinu dana stariji od mene. Bili smo u kombinaciji skoro šest meseci, on se pohvalio drugovima a ja sve poričem do današnjeg dana.

Ejden

Smrdljivi Evropljanin sa vrlo malim penisom. Prvo me zadovoljio prstom i mislila sam da je podjednako dobar i sa pravim alatom ali sam se razočarala i nismo ponavljali. Ignorisali smo jedno drugo.

Moi

Bio je rođak mog prijatelja i odmah smo imali hemiju, Bio je sjajan u oralnom seksu, kao i u pravom. I dalje maštam o njemu kada masturbiram.

Drugarica mi ga je namestila tvrdeći da je sa njim imala sjajan orgazam, a ja nikada nisam svršila i htela sam da probam. Posle osrednjeg seksa u kamionetu to je bilo veliko razočaranje.

Džon Džej

Bio je interesantan, bogat i pametan. Stalno smo se ljubili, ali neobavezno a kada smo napokon imali seks nije skinuo ni majicu ni bokserice, kada sam ga pitala zašto rekao je - jedva se znamo.

Den

Moja prva ljubav. Upoznali smo se u Vegasu preko zajedničkih prijatelja. Mesec dana smo se samo ljubili i napokon otišli u stan kada smo zvanično ušli u vezu. Tek kasnije mi je priznao da sam mu bila prva a nisam to očekivala jer je dosta dugo izdržao.

Ralf mi je bio najbolji prijatelj pre nego što sam upoznala Dena i strašno sam se ložila na njega. Nakon neuspešnog pokušaja seksa, kao i oralnog seksa (nije mogao da mu bude tvrd) istuširali smo se zajedno i smejali se celoj situaciji.

Ponovo Den

Imali smo gadan raskid i još čudniji prelazak na kombinaciju, ali smo time samo dodatno povredili jedno drugo.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.