PROMENILA IME U BLEŠTAVO ROZE I SVE LEPE STVARI

Izvor: Kurir, 27.Dec.2011, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENILA IME U BLEŠTAVO ROZE I SVE LEPE STVARI

Kozmetičarka i majka troje dece rekla je da je opsednuta roze bojom i da je njeni najbliži smatraju ludom

NOTINGEM - Jedna žena iz Notingema promenila je svoje ime u Bleštavo Roze I Sve Lepe Stvari.

Ova kozmetičarka, koja se zvala Šarlot Prajs, jedna je od 100.000 ljudi koji su nedavno promenili ime u Britaniji zahvaljujući novom zakonu koji to omogućava.

Ova majka troje dece rekla je da je opsednuta roze bojom i da u njenoj garderobi, kući i kozmetičkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << salonu preovladava ova boja.

"Moja mama misli da sam luda isto kao i moja deca", rekla je Roze Lepa.

Dva najbolja prijatelja iz Notingema Danijel Noks-Hevson (23) i Kelvin Borbidž (22) takođe su promenili svoja imena.

Noks-Hevson se sada zove - Vladar Spajdermen Gandalf Volverin Skajvoker Optimus Prajm Goku Havijer Rju Zvučni Oblak Supermen Eman Betmen Treš, dok je njegov drug svoje ime promenio u Baron Venom Barlog Sajbertut Vejder Megatron Vegeta Robotnik Magneto Bizon Sefirot Leks Lutor Skeletor Džoker Grind.

"Odlučili smo da promenimo naša imena zato što su nam dosadili naši svakodnevni životi i želeli smo da uradimo nešto što će nas označiti kao stvarne ličnosti", rekao je Vladar Treš.

Neka druga neobična imena u Britaniji su - Lian Madona Vog Na Naslovnoj Strani Magazina Em Si Hol Doson, njena sestra bliznakinja Ema Madona Ispovest Na Podijumu Za Igru Em-Si-Hol Doson, dok se njihova najbolja prijateljica zove Džema Stvarno Plavi Udarac Poza Kerol Em-Si-Hol Doson Ja Ja Inman.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.