PRLJAVI INSPEKTOR BLAŽA KAO ELVIS

Izvor: Kurir, 23.Jun.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRLJAVI INSPEKTOR BLAŽA KAO ELVIS

BEOGRAD - Prljavi inspektor Blaža, koji će sa svojom grupom "Kljunovi" nastupiti 25. juna na Eks ju rok festivalu u Starčevu, najavio je mogućnost da se na koncertu pojavi u kostimu Elvisa Prislija, saopštila je koncertna agencija Long plej

BEOGRAD - Prljavi inspektor Blaža, koji će sa svojom grupom "Kljunovi" nastupiti 25. juna na Eks ju rok festivalu u Starčevu, najavio je mogućnost da se na koncertu pojavi u kostimu Elvisa Prislija, saopštila je koncertna agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Long plej.

Blaža, koji je do sada nastupao na koncertima u kostimu Supermena, sa Kljunovima priprema singl "Živele žene" - obradu Elvisovog hita "Viva Las Vegas", koji je početkom devedesetih godina prošlog veka dodatno popularizovala teksaška hard rok grupa "Ž Top".

Takođe, Blaža će u Sloveniji uskoro snimiti spot za "Živele žene" koji će ličiti na Elvisov film "Viva Las Vegas" iz 1964. godine.

Kako se u saopštenju navodi, singl "Živele žene" bi za oko mesec dana trebalo da bude besplatno dostupan za skidanje sa Interneta, a biće postavljen na veb sajtu www.blazaikljunovi.com.

"Mislim da su velike sanse, skoro 90 odsto, da će u Starčevu biti premijera i promocija nove faze u mojoj karijeri. Tri godine sam bio Supermen, pa ću tri godine biti Kralj rokenrola. Nadam se i da ćemo odsvirati novi singl", saopštio je Blaža preko sajta "Long pleja".

U banatskom mestu Starčevo, na Eks ju rok festivalu, 25. juna će svirati i grupe "Plavi orkestar", "Atomsko sklonište" i "Ritam nereda", a događaj će, kao i prethodne dve godine, biti održan na stadionu fudbalskog kluba Borac.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Plavi orkestar, Atomci, Ritam nereda, Blaža sutra u Starčevu

Izvor: Kontra magazin, 24.Jun.2011, 14:23

Treći Ex Yu Rock festival biće održan sutra uveče 25. juna u banatskom mestu Starčevo, pored Pančeva, gde uz nosioce programa Plavi orkestar, sviraju Atomsko sklonište, Ritam nereda, Prljavi inspektor Blaža i lokalni bendovi. Na stadionu FK Borac u Starčevu, u subotu s početkom od 21:45 Plavi...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.