PRINC HARI PIPAO PIPU MIDLTON ZA GUZU!

Izvor: Kurir, 15.Nov.2011, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRINC HARI PIPAO PIPU MIDLTON ZA GUZU!

Princ Hari bio je i te kako zagrejan za Pipu Midlton, sestru princeze Kejt, i to upravo na venčanju decenije! Sada su se pojavile fotografije sa kraljevske proslave na kojima se vidi da je mlađani princ Hari celom šakom dohvatio zadnjicu Pipe Midlton, sada najpoželjnije Britanke, prenosi Svet plus!

Hari je "taktički" odradio "operaciju". Dok ga je Pipa hranila, on je smišljeno i lagano spuštao ruku sa leđa prema njenoj zadnjici. Kada je stigao "na pravo mesto", princ je čvrsto >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uhvatio guzu Pipe Midlton, ali ona nije reagovala... Kasnije su plesali, ali to izgleda nije sve. Naime, pojavila se fotografija na kojoj se Pipa iz Harijeve sobe iskrada u njegovom sakou.

Pipa je, u međuvremenu, od nosačice zadnjeg dela venčanice svoje sestre Kejt, postala najpoželjnija Britanka, medijski praćenija od sestre. Šanse princa Harija sada su mnogo manje...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.