POMIRILI SE NIKOL ŠERZINGER I LUIS HAMILTON

Izvor: Kurir, 02.Dec.2011, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMIRILI SE NIKOL ŠERZINGER I LUIS HAMILTON

LOS ANĐELES - Pevačica Nikol Šerzinger i vozač Formule jedan Luis Hamilton navodno su se pomirili.

Hamilton i Šerzingerova, koji su raskinuli pre mesec dana, ipak su odlučili da se pomire, jer se i dalje vole, rekao je listu San izvor blizak paru.

Izvor je naveo da par planira seriju "tajnih sastanaka" narednih nekoliko nedelja kako bi povratili hemiju među njima budući da je Hamilton bio zauzet trkama Formule jedan a Šerzingerova snimanjem televizijskog šoua "Iks >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << faktor".

Par je raskinuo u oktobru jer je pevačica navodno želela decu na šta Hamilton nije bio spreman. Njih dvoje su potom uslikani kako se grle na jednom parkingu u Londonu nakon čega je Hamilton priznao da još uvek voli bivšu članicu grupe "Pussycat dolls".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pomirili se Nikol šerzinger i Luis Hamilton

Izvor: Svet plus, 02.Dec.2011

Nikol Scaron;erzinger i Luis Hamilton ponovo su zajedno, potvrdio je za britanske medije izvor blizak paru. 33-godišnja seksi pevačica i 26-godišnji vozač Formule 1 raskinuli su svoju dugogodišnju vezu u oktobru, ali su od tada tražili način da se pomire.

Nastavak na Svet plus...

Nikol Šerzinger i Luis Hamilton ponovo zajedno

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Dec.2011, 02:39

Nikol Šerzinger i Luis Hamilton nedavno su šokirali javnost objavom da su raskinuli poslije trogodišnju vezu, i uprkos činjenici da su kao razlog navodili razdvojenost zbog obaveza, tabloidi su odmah prenijeli da su oboje u novim vezama. Međutim, britanski „San" prenosi da je par ponovo zajedno,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.