Izvor: Blic, 11.Apr.2023, 20:41

POČINJE KAO STEZANJE KAIŠA Šok za organizam koji može biti FATALAN: Razmislite dobro koliko ćete jesti za praznike, jer začas dolazi do upale PANKREASA, ovo su SIMPTOMI!

Svako prejedanje, preterivanje u ishrani, nagle promene, iz posnog u masno, i obrnuto, predstavljaju svojevrsni šok za organizam. Bliži se Vaskrs, trpeze će biti pune mesa i masne hrane, ali i jaja, koja se u danima praznika konzumiraju u većim količinama. Ukoliko preterate u hrani može doći ne samo do nadimanja stomaka i taloženja kilograma i masnoće, već i do ozbiljnih zdravstvenih problema kao što je akutni pankreatitis.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.