PIKE SE UZBUDI MISLEĆI NA  ŠAKIRU

Izvor: Kurir, 04.Maj.2011, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIKE SE UZBUDI MISLEĆI NA ŠAKIRU

BARSELONA – Fudbaler Barselone Pike (24) ne može da se uzdrži od uzbuđenja kada je u blizini svoje devojke Šakire, pa čak i kada samo misli na nju.

Naime, Žerard Pike čekao je brazilsku divu na aerodromu, a na videu koji je snimio prolaznik jasno se vidi da je imao erekciju dok ju je čekao.

Pevačica i fudbaler priznali su da se zabavljaju pre nešto više od mjesec dana, a nedavno su zajedno bili na utakmici Osasune i Barselone gde su pred svima pazmenjivali nježnosti.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PIKEOV VRŠNJAK SPREMAN ZA ŠAKIRU

Izvor: Kurir, 05.Maj.2011, 11:40

Baš mu lepo stoji! Fudbaler Barselone Džerard Pike (24) izgleda mnogo voli svoju devojku Šakiru (34). O kakvoj je ljubavi reč otkrio nam je njegov vršnjak dok je pre nekoliko dana Pike na aerodromu čekao svoju dragu...Baš mu lepo stoji!..Fudbaler Barselone Džerard Pike (24) izgleda mnogo voli...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.