Izvor: Blic, 05.Avg.2023, 14:20

MRAK U BEOGRADU USRED DANA! Ceo grad na udaru jake oluje: Pljušti, sevaju munje, duva jak vetar, GRAD ZASTRAŠUJUĆE TUTNJI (VIDEO)

U Beogradu se smrklo, u centru grada bukvalno je u sekundi pao mrak nešto oko 14 časova! Pljušti, duva jak vetar i pada grad, sevaju munje, javljaju nam građani iz raznih delova Beograd... Nevreme je u Beograd stiglo oko 13.40 časova. Preporuka svima je da ne izlaze napolje bez preke potrebe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpuni haos u Beogradu: Olujni vetar odneo krov sa zgrade; Srušene ograde; Polupani automobili FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 05.Avg.2023

U Beogradu se smrklo, a u pojedinim delovima grada već pljušti...Nevreme je u Beograd stiglo oko 13.40 časova, trenutno snimci jakog pljuska dolaze iz Obrenovca, gde je mrak pao usred bela dana. RHMZ je za područje Beograda najavio jak vetar i grad, a Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda,...

Nastavak na B92...

Apokaliptične scene iz Beograda: Sve je poplavljeno, smrklo se u sred dana FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 05.Avg.2023

U Beograd je stiglo nevreme praćeno jakim vetrom i gradom oko 14 časova.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.