PAMELA ANDERSON U CRNOGORSKOJ SAPUNICI

Izvor: Kurir, 07.Sep.2010, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAMELA ANDERSON U CRNOGORSKOJ SAPUNICI

PODGORICA - Atraktivne lokacije i luksuzni hoteli u Budvi i njenoj okolini biće mesto dešavanja romatičnih i strasnih zapleta, nove "morske sapunice", u kojoj bi jedna od uloga mogla biti poverena i američkoj glumici Pameli Anderson.

Program menadžer crnogorske RTV Atlas Meliha Ramusović rekla je da bi Pamela Anderson trebalo da dobije ulogu sličnoj ulozi koja je proslavila, u seriji "Čuvari plaže".

Ovoga puta trebalo bi da "zauzme mesto" Dejvida Haselhofa i bude instruktorka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tima spasilaca.

Nakon velikog regionalnog uspeha sapunice "Dolina Sunca", hrvatska producentska kuća "Ring Multimedia" u saradnji sa RTV "Atlas" i opštinom Budva najavljuje i prvu "morsku sapunicu" u regionu.

Na inicijativu podgoričke televizije, direktor "Ring Multimedia" Robert Tomljenović, menadžment budvanske opštine i bord direktora "Atlas" televizije načelno su se dogovorili o koprodukciji buduće igrane serije.

Koprodukcija projekta biće ponuđena i svim vodećim medijskim kućama iz regiona, kao i jednoj velikoj ruskoj producentskoj i distribucijskoj kući, koja planira ulazak na ovo tržište, kaže Ramusović.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

U Budvi se snima sapunica s Pamelom Anderson

Izvor: Cafe.ba, 07.Sep.2010

Nakon velikog regionalnog uspjeha sapunice Dolina Sunca producentska kuća Ring Multimedia u suradnji s RTV Atlas i Općinom Budva pokreće projekat prve morske sapunice u regiji.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.