Ovo svi radimo i zato nam kuća izgleda jeftino: Dizajnerka enterijera savetima navukla bes

Izvor: Luftika.rs, 07.Apr.2023, 14:26

Ovo svi radimo i zato nam kuća izgleda jeftino: Dizajnerka enterijera savetima navukla bes

Stručnjakinja za dizajn enterijera, koja se predstavlja kao Kriš, deli na TikToku šest stvari zbog kojih kuća može da izgleda „jeftino“, a jedna od njih, jako važna, jeste gde ćete staviti krevet.
Dizajnerka enterijera na društvenim mrežama je podelila šest saveta, odnosno stvari koje narušavaju izgled doma.
Kriš inače redovno deli savete za uređenje doma svojim pratiocima. Tako je u jednom videu navela neke izbore dizajna za koje veruje da nisu najbolja opcija za izgled >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prostora, a to uključuje tepih s uzorkom, svetle zidove u boji i postavljanje kreveta u ugao spavaće sobe.
– Ovo su stvari zbog kojih vaš dom izgleda jeftino. To je krevet u uglu sobe, „hrapavi“ plafoni i zidovi, tepih s uzorkom, nameštaj od drobljenog stakla, male prostirke i zidovi svetlih boja – ističe Kriš.
@interiorbykrish
Things that make your house look CHEAP #foryoupage #foryou #fyp #interiordesign #interiordesigner #interiordecor #interiors #homedecor #home #roomdecor
♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show
Njeno mišljenje privuklo je veliku pažnju. Nisu se svi složili s njenim stavovima, pa je jedan istakao i samu važnost „krova nad glavom“, naspram izgleda doma.
– Ne postoji ništa „jeftinije“ dok svi nemamo krov koji će nas zaštititi.. Budite zahvalni na minimumu stvari koje imate, neki nisu te sreće – poručili su.
– Krevet u uglu jednostavno izgleda organizovanije – nisu se neki složili s Kriš.
– Kako bi bilo da dopustiš ljudima da dizajniraju svoje kuće onako kako oni žele – neke su zamerke.
– Možemo li da prestanemo sa sramoćenjem kuće? Svi završimo na istom mestu, ne možeš to da poneseš sa sobom… – isticali su.
– Volim zidove jarkih boja. Nije me briga da li izgledaju „bogato“ – pisali su kritičari.
Izvor: Kurir
Milica je oronuli stan na Zvezdari pretvorila u rapsodiju u plavom: 50 m² raja ovako izgleda

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.