Izvor: Luftika.rs, 25.Avg.2023, 11:05

Ovo su osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu

Policija u Novom Sadu brzom i efikasnom akcijom uhapsila je N. L. (23), D. D. (24), O. R. (21) I B. G. (26) osumnjičene za pucnjavu u Ulici Fruškogorskoj u Futogu u kojoj je Nikola Š. (19) preminuo na licu mesta, dok je teško ranjen Miloš M. (20) kasnije preminuo u bolnici, a prema našim informacijama jedan od dvojice ubijenih je pokušao da pobegne i njega su kasnije pronašli kod kafića.
– O. R. je inače nedavno izašao iz zatvora u kojem je ležao jer je prevozio migrante. Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Miloš. M. je pokušao da pobegne i on je nađen malo dalje od mesta pucnjave, tačnije, kod jednog kafića, a Nikola Š. je pronađen odmah pored kola – rečeno je za Telegraf iz istrage.
Podetimo, Miloš M. (20) je ranjen u glavu, prevezen u KC Vojvodina, potom podlegao povredama, a Nikola Š. (19) je ubijen na licu mesta, gde je Hitna pomoć mogla samo da koonstatuje smrt.
Na mladiće je pucano iz automobila, u noći između četvrtka i petka, oko ponoći.
Svi osumnjičeni su zadržani do 48 časova, a policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.
U okršaju u Futogu ubijena 2 mladića, upucani ispred škole

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

OVO SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U FUTOGU Jedva punoletni, a već puni dosijei: Jedan pušten iz zatvora neposredno pred zločin

Izvor: Blic, 25.Avg.2023

Četvorica mladića iz Novog Sada, N.L. (23), D.D. (24), O.R. (21) I B.G. (26) osumnjičeni su za pucnjavu u Ulici Fruškogorskoj u Futogu u kojoj je N.Š. (19) preminuo na licu mesta, dok je teško ranjeni M. M. (20) kasnije preminuo u bolnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.