Izvor: Luftika.rs, 19.Feb.2024, 16:30

Ovo su majka i ćerka ubijene u Rakovcu, pijani Branislav prvo presudio ženi, pa tašti

Branislav Radić (48) iz sela Rakovac kod Beočina sinoć je, kako se sumnja, nakon svađe ubio svoju bivšu suprugu Draganu Radić (47) i njenu majku Nadu Četnik (74).
Zločin se dogodio u porodičnom domu majke i ćerke, nakon što je došlo do svađe među bivšim supružnicima, piše Kurir.
– Sumnja se da je pomahnitali Branislav došao na vrata kuće, da je uredno prošao pored njihovog psa koji čuva dvorište jer ga životinja poznaje i nije lajao. Ubrzo je Branislav koji je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << navodno, bio pod dejstvom alkohola počeo da lupa na vrata, sve se treslo… Vikao je i pretio da će ih ubiti – navodi izvor i dodaje:
– Iako su nesrećne žene pokušale da ga odvrate i da ga oteraju nisu uspele u tome, jer je on u međuvremenu razvalio ulazna vrata. U prvoj sobi je bila njegova supruga Dragana i nju je izbo nožem, a onda je njena majka iz druge sobe pokušavajući da je odbrani zadobila brojne ubode po telu.
Od zadobijenih povreda i jedna i druga su preminule na licu mesta, a osumnjičeni je mirno sedeo i čekao policiju da ga uhapsi. Policija je pronašla dva krvava tela, kao i nož kojim je počinjen zločin.
Branislav Radić je odranije poznat policiji zbog kafanskih tuča, kao i nasilja u porodici.
Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog zločina. Osumnjičenom je doređeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu koje je potom sudu predložiti zadržavanje do 30 dana.
Muškarac u Rakovcu ubio bivšu suprugu i njenu majku, sam pozvao policiju i predao se

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

UBICA ROBIJAO ZBOG NASILJA NAD DRAGANOM "Blic" otkriva zastrašujuće detalje zločina kod Beočina: Izašao iz zatvora prošle godine, pa ubio bivšu ženu i njenu majku

Izvor: Blic, 19.Feb.2024

Branislav Radić (48), osumnjičen da je sinoć u porodičnoj kući u Rakovcu mučki ubio svoju bivšu suprugu Draganu Radić (47) i njenu majku Nadu Četnik (75), bio je nekoliko puta prijavljivan policiji zbog nasilja u porodici, a kako saznaje "Blic", prošle godine je izašao iz zatvora gde je bio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.