Ovo još niko nije uradio (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Feb.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo još niko nije uradio (FOTO, VIDEO)

Kanije Vest je u Medison Skver Gardenu pred 20.000 ljudi predstavio nov album i modnu kolekciju. Pogledajte kako je bilo...

To je bio spektakl, a ne modna revija i promocija novog albuma, s obzirom na to da je osim kolekcije "Yeezy Season 3", Kanije predstavi i novi album "The Life of Pablo", ali i video igricu "Only One", koju je sam napravio, o svojoj majci koja ulazi na vrata raja:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Izvor: YouTube

U publici nema ko nije bio, a na ulazak se čekalo satima: stari, mladi, poznati, nepoznati, direktori velikih modnih kuća...

Kada su napokon ušli i seli na svoja mesta, imali su šta da vide – scenu prekrivenu tkaninom za padobrane. Onda je arenu ispunio gust dim, a do prvih redova spektakularno su ušetale Kim, Kris, Kloi, Kortni, Kendal, Kejtlin, Kajli i Nort, svi u belom!

Obećao je...

Kanije uveliko dizajnira "Adidas" patike, a sada je obećao da će učiniti sve da one budu što jefitinije. Takođe, rekao je da mu je san da postane kreativni direktor luksuznog brenda "Hermes"

Publika je urlala njihova imena, naravno.

Kanije je na sebi imao crvenu majicu na kojoj je pisalo: "Osećam se kao Pablo" (inače, iste majice su mogle i da se kupe te večeri ispred ulaza u Medison Skver Garden).

Uz taktove prve pesme s novog albuma, tkanina sa scene se polako podigla i otkrila manekene i manekenke u "Yeezy Season 3" kolekciji, a iznad njih na video bimu su se prikazivale fotografije snimljene tokom genocida u Ruandi 1995.

Kada je publika među modelima uočila i Naomi Kembel, nastao je delirijum! Njeno ime se orilo arenom...

Dakle, to nije bila modna revija, to je bio spektakl neviđen do sada, demonstracija bogatstva Kanije Vesta.

POGELDAJTE FOTO GALERIJU:

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.