Ovo je simbol sa zida kuće užasa u Petvovaradinu u kojoj su pronađena mrtva deca

Izvor: Luftika.rs, 05.Mar.2024, 19:05

Ovo je simbol sa zida kuće užasa u Petvovaradinu u kojoj su pronađena mrtva deca

U kući strave u Novom Sadu u kojem su nađena mrtva deca, odnosno, dečaci stari 1 i 3 godine, nađeni su egipatski, satanistički i simboli koji predstavljaju odvajanje od kolektiva. Jedan od znakova koji je nađen na zidu je Ankh, egipatski hijeroglif koji predstavlja večni život, piše Telegraf.
Podsetimo, Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su, u petak, samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od godinu i tri. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Sumnja se da su oni ubijeni.

Kako je pomenuti medij već pisao, policija je u kući na zidovima gde su Martina i Lav živeli sa decom našla crteže koji simbolizuju zagrobni život iz egipatske mitologije.
Sumnja se da su spružnici bili pripadnici sekte.
Podsetimo, pripadnici novosadske policije u subotu su oko 17 časova uz dozvolu vlasnika kuće V.B. (50) ušli u objekat u Ulici Tome Maretića u kom su boravili Martina i Lav P. S. sa njihova dva sina (1) i (3) A. i E.
Tela mališana zatečena su u dnevnom boravku prekrivena čaršafom.
Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači, saznajemo iz dobro obaveštenog izvora dobro upoznatog sa istragom.
Podsetimo, Lav i Martina su pre tri dana skočili sa solitera u Limanu.
Nakon toga, u kući u kojoj su živeli, policija je našla tela njihove dece koja su poslata na obdukciju.
Ukleti limanski soliteri: Samoubistva, požari, i zločin koji je potresao Novi Sad pre 12 godina

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

UPLIVALI U NAJMRAČNIJE VODE SATANIZMA? Novinarka otkriva sve tajne pakla u kome se udavio bračni par iz Novog Sada! Otkrila šta je pronađeno u kompjuteru roditelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 10:29

Analiza koja baca novo svetlo na slučaj koji je uzdrmao čitavu Srbiju...Srbiju je u petak uzdrmala zastrašujuća vest o dvostrukom samoubistvu u Novom Sadu, gde je dvoje mladih ljudi okončalo sopstveni život skokom sa solitera na Limanu. Dan kasnije, policija je u njihovoj kući u Petrovaradinu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.