Izvor: Luftika.rs, 05.Jun.2023, 21:05

Ovo je reditelj koji je osvojio srce Maše Memedović, uskoro staju na ludi kamen

Maša Memedović, ćerka voditelja i novinara Jovana Memedovića, slovi sa vrednu i uspešnu devojku, kojoj je ljubav prema prirodi usađena od malih nogu.
Lepa Maša bavi se montažom i fotografijom, a ujedno je i jedna od naših influenserki koja širi prave vrednosti na društvenim mrežama. Čini se da je baš tu, na svom poslu, pronašla i svog emotivnog partnera.








View this post on Instagram


>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<















A post shared by Maša Memedović (@masamemedovic)


Memedovićeva se godinama zabavlja sa filmskim rediteljem i scenaristom Bogosavom Apostolovićem, za kog je i verena.
Prsten je prvi put pokazala krajem septembra 2022. godine, kada je bila sa svojim izabranikom na odmoru, na Rodosu, piše Zadovoljna.








View this post on Instagram


















A post shared by Maša Memedović (@masamemedovic)


Maša neretko objavljuje njihove zajedničke fotografije na Instagramu, a pre nekoliko dana je sa pratiocima podelila informaciju da traži venčanicu.
„Potraga za venčanicom se nastavlja“, napisala je influenserka.
Maša Memedović je od glave do pete skockana u second hand komade i prava je modna inspiracija

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.