Ovo je pravi uzrok SMRTI: OGLASIO se LEKARSKI TIM koji je pokušao da SPASE život Šabana Šaulića

Izvor: Story, 19.Feb.2019, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je pravi uzrok SMRTI: OGLASIO se LEKARSKI TIM koji je pokušao da SPASE život Šabana Šaulića

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj kada se u automobil u kojem je bio Šaban zakucao pijani Nemac velikom przinom. Porodica bi trebalo ubrzo da može da vidi telo premunlog oca, navodi se u Bilefeldu i kaže da su od pogibije do danas njihove institucije u stalnom kontaktu sa ... The post Ovo je pravi uzrok SMRTI: OGLASIO se LEKARSKI TIM koji je pokušao da SPASE život Šabana Šaulića appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Lazić o svom muzičkom ocu: Jezivo je kada gledaš smrti u oči, ja sam se izvukao, Šaban nažalost nije

Izvor: Story, 19.Feb.2019

Darko Lazić još ne može da se oporavi od šoka zbog pogibije svog muzičkog oca Šabana Šaulića. Pobednik “Zvezda Granda” koji je 23. oktobra prošle godine imao tešku saobraćajnu nezgodu i jedva izvukao živu glavu, kaže da je strašan osećaj gledati smrti u oči. Lazić ističe da je,...

Nastavak na Story...

Šaban Šaulić je snimio film, a zbog jedne scene danas se SRCE STEŽE, NJEGOVA REPLIKA JE PRETUŽNA

Izvor: Blic, 20.Feb.2019, 13:42

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić, koji je nastradao u nedelju u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, kada se u automobil u kojem je bio pevač zakucao pijani vozač, bio je legenda celog Balkana, a možda postoje oni koji se ne sećaju njegove legendarne scene u kultnom filmu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.