Izvor: Luftika.rs, 07.Mar.2024, 15:41

Ovo je nekadašnji vlasnik kafića ubijen u Rumi, telo pronađeno sa prostrelnim ranama

Zoran O. (68) iz Rume, svojevremeni vlasnik kafića “Flojd”, ubijen je u porodičnoj kući u ovom gradu. Prema nezvaničnim informacijama portala Nova, njegovo telo pronađeno je sa prostrelnim ranama.
Nakon prijave policiji da je u kući pronađeno beživotno telo muškarca, na teren je izašao tužilac Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici.
Prema saznanjima portala Nova.rs, obdukcija Zorana O. je završena.
U Rumi ubijen vlasnik kafića

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

UGOVORIO LJUBAVNI SASTANAK PA UBIJEN: Novi detalji likvidacije u Rumi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024

Horor u Rumi...Muškarac  (68) iz Rume, svojevremeni vlasnik lokaknog kafića , ubijen je u porodičnoj kući u ovom gradu. Telo je pronađeno u utorak uveće u njegovoj porodičnoj kući. Sumnja se da mu je za vikend ugovoren ljubavni sastanak, ali umesto prijateljice da je došao ubica..Muškarac...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.