Ovo je najčešći izgovor za nedolazak na posao posle odmora

Izvor: 24sata, 14.Avg.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najčešći izgovor za nedolazak na posao posle odmora

Istraživanje koje je sproveo Traveleks u Velikoj Britaniji, otkriva da se barem četvrtina osoba posle godišnjeg odmora ne pojavi na poslu, već jave da su bolesni.

U studiji je učestvovalo oko 2.000 ispitanika, pri čemu se ispostavilo da osobe koje se vrate na posao s godišnjeg odmora, često nisu koncentrisane na posao, već maštaju o sledećem putovanju, a polovina ih je zaboravna, piše "Dejli mejl".

Inače, istraživanje ukazuje da se pre odlaska na godišnji odmor muškarci najčešće pakuju dan ranije, a oko 40 odsto žena to obavi nedelju dana ranije.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Po završetku godišnjeg odmora ljudi često »bolesni«

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2014

LONDON - Istraživanje koje je sproveo Traveleks u Velikoj Britaniji, otkriva da se barem četvrtina osoba poslije godišnjeg odmora ne pojavi na poslu, već jave da su bolesni...U studiji je učestvovalo oko 2.000 ispitanika, pri čemu se ispostavilo da osobe koje se vrate na posao s godišnjeg odmora,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Svaka četvrta osoba "bolesna" nakon godišnjeg odmora

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2014

Bar četvrtina osoba posle godišnjeg odmora ne pojavi se na poslu, već jave da su bolesni, pokazalo je istraživanje Traveleksa u Velikoj Britaniji...U studiji je učestvovalo oko 2.000 ispitanika, pri čemu se ispostavilo da i one osobe koje se vrate na posao sa godišnjeg odmora, često nisu skoncentrisane...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.