Ovo je devojka sa pravoslavnim imenom koja šeta svetskim pistama (FOTO)

Izvor: Story, 16.Dec.2014, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je devojka sa pravoslavnim imenom koja šeta svetskim pistama (FOTO)

Koliko je za sad poznato njeno ime nema veze sa našom zemljom, ali Jelena će biti jedna od retkih manekenki koju ćemo viđati na poznatim modnim manifestacijama.

Džidži Hadid, foto: Instagram

Posle priča da je baka Mirande Ker zapravo Srpkinja, i posle velikog ponosa što jedna srpska snaja Adrijana Lima hoda svetskim pistama, u svetu mode pojavila se devojka sa pravoslavnim imenom, Jelena Noura Hadid.

Jelena Noura Hadid, poznatija >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kao Džidži (Gigi Hadid) objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj nosi modele Pink kolekcije Viktorijas sikret, i time pokrenula glasine da je nov anđeo ove modne kuće. Sad je već izvesno da će ovaj poznati brend primati nove anđele, a iako se nagađalo da će jedan od njih biti Kendal Džener, nedostatak iskustva koštao je ovu devojku popularne titule.

Džidži iskustvo ne nedostaje. Viđali smo je na stranama Elle, Grazia, Vogue i Sports Illustrated, koji ju je uvrstio u svoj kalendar za 2014. godine. Bila je zaštitno lice Guess-a i učesnik nedelja mode širom sveta. Pojavljivala se i u nekoliko rijaliti programa, a talenat i gene za modu nasledila je do mame, bivše danske manekenke, Jolande Foster.

Poznato lice iz Danske u braku sa palestinskim biznismenom Mohamedom Hadidom dobila je ćerku Jelenu (zatim Belu, pa sina Anvara), međutim posle kraha tog braka udala se za Dejvida Fostera, muzičkog producenta.

Čime je Kendal izazvala burne reakcije? Pročitajte ovde!

Njena lepa Jelena sada kad nije na pisti s njom najradije provodi vreme, kao i sa najboljom prijateljicom Kendal Džener...

Izvor: Žena.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.