Izvor: Luftika.rs, 03.Nov.2023, 18:05

Ovo je Olja iz Novog Sada koja je ubila rođaka posle porodičnog slavlja

Policija je uhapsila Olju Š. (18) kojoj se na teret stavlja da je sinoć, posle svađe, nožem izbola svog teču Slavišu D. (30) u kući u kojoj su živeli u Novom Sadu.
Novosadska policija uhapsila je osumnjičenu, a zločin se dogodio u kući u kojoj su živeli, u Ulici Koste Hadžija Mlađeg u naselju Podbare. Zločinu je prothodila svađa na porodičnom okupljanju, kako su rekli svedoci.
Rođaci osumnjičene i ubijenog prvo su prijavili da je u pitanju samoubistvo, ali je ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ustanovljeno da Slaviša D. nije sam sebi naneo povrede, već da je napadnut.
Devojka se skrivala, ali ju je policija brzo pronašla i uhapsila. Njoj je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova.
Kako je rekao vlasnik kuće, taj objekat je bio napušten i u njemu su se skupljali narkomani, pa je on kuću izdao porodici koja je oterala nepoželjne goste i počela da sređuje samu građevinu i dvorište.
Ni slutio nije da će ovako nešto da se dogodi.
Jezivo ubistvo u Novom Sadu desilo se u kući koja je pripadala slavnoj porodici Hadži

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.