Ovih 10 pravila će vam pomoći da zadržite frajera

Izvor: 24sata, 10.Avg.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovih 10 pravila će vam pomoći da zadržite frajera

Svi smo čuli za onaj jedan par, koji se upustio u seks već na prvom sastanku, a danas, nakon nekoliko godina, još su u srećnoj vezi. Naravno da se i to događa, ali šanse da se dogodi baš tebi nisu baš toliko velike.

Zapravo, događaju se otprilike svakom milionitom paru (tako kažu naučnici).

Kako rešiti problem? Pravilom 10 sastanaka. Istraživanja pokazuju da muškarci žele vezu sa ženom s kojom su izašli na dejt više od 10 puta.

Ovo se ne odnosi >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << na slučajna druženja i brzinske kafe - govorimo o pravim sastancima, na koje odlazite dobrovoljno i radite nešto zajedno u javnosti.

Muškarci žele da stvore dobar i povezan odnos isto kao i žene, ali im treba malo duže da shvate da je odnos već počeo da se formira.

Zato je 10 sastanaka idealan period u kojem će biti sasvim jasno o čemu se radi.

"Ali kako da postignem da me pozove na 10 dejtova?", pitanje koje će postaviti većina žena, koje misle da je seks na prvom ili drugom dejtu jedini način da zadrže frajera.

Lako. Ako mu se sviđaš i ako mu pokažeš da se i on tebi sviđa, pozvaće te i na drugi dejt, i na treći.

Činjenica da nisi spavala s njim neće negativno uticati na njegovo mišljenje o tebi - shvatiće da nisi cura koju je lako imati i počeće da te gleda drugim očima.

Ako je reč o frajeru kojem se neće sviđati to što mora da čeka na seks, mislimo da je sasvim jasno da takav tip ionako nije za tebe.

Ne možeš pretvoriti zločestog dečka. koji nema vezu u planu. u nekog ko želi da se skrasi.

Znamo da si čula i za takve slučajeve, ali oni su verovatno jednom u svakih 2 miliona.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.