Ovde je najbolji šoping u Smederevu!

Izvor: Mondo, 16.Okt.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovde je najbolji šoping u Smederevu!

Na otvaranju Shoppi Retail Parka u Smederevu bilo je više od 15.000 ljudi.

Veliki popusti, zabavni program za sve članove porodice i koncerti Tropico benda i Sergeja Ćetkovića obeležili su otvaranje trećeg u nizu Shoppi Retail Parka u Smederevu, kojem je prisustvovalo više od 15.000 posetilaca.

Zabava upriličena povodom svečanog otvaranja ovog novog maloprodajnog objekta počela je u 10 časova kada je vrata svojih radnji otvorilo više od 20 domaćih i internacionalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << brendova.

Najmlađe posetioce zabavljali su klovnovi, mađioničari... dok su oni malo stariji uživali u dobroj kupovini.

Nastup benda Tropico pokrenuo je talas dobre energije, koji je svoj vrhunac doživeo kada se na bini pojavio jedan od najvećih regionalnih muzičkih imena - Sergej Ćetković.

Shoppi Retail Park biće otvoren svih sedam dana u nedelji od 09 do 21 čas, a karakteriše ga odlična ponuda internacionalnih i domaćih brendova, među kojima su H&M, New Yorker, Deichmann, Springfield, Sport Vision, Đak Sport, LC Waikiki, Win Win, Lilly, DM drogerija, kao i mnogi drugi.

Sve prodavnice imaju direktan ulaz sa centralnog parkinga koji ima kapacitet od 200 mesta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.