Izvor: Luftika.rs, 16.Feb.2024, 14:06

Ovan nepogrešivo zna šta treba da radi u krevetu – što oni umeju nikome ne uspeva

Jedan znak Zodijaka bije glas da je u krevetu kao živa vatra, a tu laskavu titulu poneo je Ovan. Muške predstavnike ovog znaka bije glas da su kao uragan, strastveni i temperamentni.
Ovan nikad ne razmišlja o tome kakav utisak ostavlja, on jednostavno krene u akciju i ne zaustavlja se dok ne budete zadovoljni.
Ovnovi se smatraju najboljim ljubavnicima među znakovima Zodijaka. Pored toga što su svesni “anatomije žene” oni su majstori u pritiskanju erogenih zona. Spremni su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sve da bi zadovoljili svoju voljenu osobu.
Takođe, oni su veoma otvoreni i za njih ne postoje tabu teme ili zabranjene igre i fantazije. Kada je vođenje ljubavi u pitanju, oni će učiniti sve da uživaju.
Pored Ovnova, vatreni znaci su i:
Vodolija Riba Škorpija Izvor: Stil
8 neverovatnih osobina Ovna, Lava i Strelca za koje sigurno niste znali

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.