Izvor: Luftika.rs, 27.Apr.2023, 21:02

Ovan, Bik, Blizanci i Lav su najsebičniji Zodijaci koji misle samo na sebe i svoje potrebe

Svi ponekada umemo da ispadnemo sebični i to je sasvim u redu. Ipak, pojedini ovu lošu naviku prečesto ispoljavaju.
Ova četiri znaka Zodijaka važe za najsebičnije, misle samo na sebe i svoje potrebe, a jedan uvek mora da je u centru pažnje.
Ovan Kada Ovan shvati šta želi, ide za tim dok to ne dobije. To je dobra stvar, ali može i malo da izmakne kontroli. Ovan ima stav ‘prvo ja’ i nastoji da ima jednu od najodlučnijih osobnosti.
Na primer, ako nešto kupujte s Ovnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i ta stvar je ostala poslednja, Ovan će sve učiniti da on to dobije.
Bik Iako Bik predstavlja stabilnost i pouzdanost, njihova težnja za sigurnošću često ih može učiniti pohlepnima i materijalistima.
Takođe, mogu da postanu preterano osetljivi, preterano emotivni i definitivno preterano posesivni.
Blizanci Iako su Blizanci pristupačni i svestrani, to mogu brzo da promene. Zbog svojih naglih promena ponašanja, drugi ih često smatraju površnim.
Ako ste na zabavi s Blizancem, nemojte da se iznenadite ako njihova lažna osobina izađe na videlo i potpuno nova osoba se pojavi niotkuda. Skloni su prilagođavanju okolini iz svojih sebičnih razloga.
Lav Lav je znak ‘ono što vidiš to i dobiješ’. Međutim, mogu biti i prilično sebični. Sjajno je što su neustrašivi kada se radi o borbi protiv svake prepreke koja im se nađe na putu, ali kada vide nešto što žele, igra je gotova za sve ostale.
U njihovim očima, njihovo ime je zapisano na toj jednoj stvari koju žele, bez obzira ko bi još to mogao da uzme.
Izvor: Stil
Jarac, Škorpija i Ovan predodređeni su za velika dela i zvezde su na njihovoj strani

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.