Ovakvi muškarci pružaju najbolji orgazam

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovakvi muškarci pružaju najbolji orgazam

Ove njegove osobine određuju koliko će vaš orgazam biti intenzivan.

Foto: YouTube

Naravno, nekoliko pravih pokreta i odgovarajuća poza mogu da pomognu, ali ove osobine su, kažu stručnjaci, presudne.

Sudeći prema nedavno sprovedenoj studiji, učestalost i intenzitet orgazma, zavise od toga koliko je partner duhovit, koliko ima samopouzdanja i koliko zarađuje.

Što se tiče zarade muškarca, naučnici smatraju da novac ne utiče direktno na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zadovoljstvo u krevetu, već momci koji su finansijski stabilniji uglavnom imaju i više samopouzdanja.

Psiholozi su ispitivali studentkinje u vezi sa tim koliko često doživljavaju orgazam, i otkrili da učestalost seksualnog vrhunca zavisi od toga koliko ih partneri privlače, koliko puta nedeljno uživaju u seksu.

"Intenzitet orgazma je mnogo bolji pokazatelj seksualnog zadovoljstva od učestalosti orgazma," kaže autor studije profesor Džordž Galup.

"Partnerov smisao za humor ne samo da pokazuje njegovo samopouzdanje, već je i pokazatelj toga koliko žena često inicira seks, koliko taj par često upražnjava seks, a osim toga povećava intenzitet orgazma", kažu istraživači.

Dame, šta vi kažete, da li je seks sa duhovitim muškarcima bolji?

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Žene odlučile: Ovakvi muškarci pružaju najbolji orgazam

Izvor: B92, 28.Nov.2015, 12:05

Ove njegove osobine određuju koliko će vaš orgazam biti intenzivan...Naravno, nekoliko pravih pokreta i odgovarajuća poza mogu da pomognu, ali ove osobine su, kažu stručnjaci, presudne...Sudeći prema nedavno sprovedenoj studiji, učestalost i intenzitet orgazma, zavise od toga koliko je partner...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.