Ovako su Kim i Kloi izgledale pre popularnosti i estetskih korekcija!

Izvor: Story, 03.Jul.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako su Kim i Kloi izgledale pre popularnosti i estetskih korekcija!

Sestre Kardašijan, ali i cela njihova porodica trenutno je jedna od najpopularnijih u svetu šoubiznisa! Ali, pogledajte kako su izgledale pre slave...

Kloi i Kim Kardašijan

Kim i Kloi Kardašijan proslavile su se tokom rijaliti šoua Keeping Up With The Kardashians i zaradile na emisiji milione dolara!

Ko je najbogatiji član porodice Kardašijan, saznajte OVDE.

One sada prisustvuju ne prestižnim svetskim događajima, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << svoj izgled su uložile dosta novca kako bi parirale lepoticama iz sveta Holivuda. Ipak i one su bile nekada samo bucmaste devojčice, koje su maštale o svetskoj slavi, što dokazuje fotografija, koju je Kim objavila na svom Instagram profilu! Poznata starleta je ovim slikom iz detinjstva, na kojoj se nalazi sa Kloi udjedno i čestitala rođendan svojoj sestri.

Da li vam liče na današanje Kim i Kloi?

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.