Ovako je Marija Mihajlović pre 17 godina pričala o svojim koleginicama (VIDEO)

Izvor: Story, 30.Dec.2014, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Marija Mihajlović pre 17 godina pričala o svojim koleginicama (VIDEO)

Na popularnom sajtu YouTube početkom ove godine osvanuo je video u kom pevačica i vokalni trener Marija Mihajlović davne 1997. godine objašnjava zašto pozajmljuje glas pojedinim pevačicama dens grupa.

Marija Mihajlović, foto: Screenshot

Ona je istakla da su one zapravo samo igračice, iako se nisu tako predstavljale. Kasnije su mnoge od njih i propevale, piše portal Opera17. 

- Ja sam insistirala da na svim tim nosačima zvuka stoji moje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ime. Na svim tim nosačima zvuka piše moje ime i u kom sam svojstvu ja tu, tako da tu nema nikakve zabune. Jedina zabuna u tome je što ljudi više vole da gledaju televiziju, nego da čitaju šta pise na tim kasetama i CD-ovima. Te devojke koje se tu pojavljuju su igračice, one su igračice, a što one po scenariju moraju da otvaraju usta, ja ne znam - izričita je bila Mihajlovićeva.

Kao što je poznato, Marija je svoj glas pozajmila pevačicama grupa Funky G, Đogani, Duck, Dr. IGGY, itd.

Jasno je da je reč o Anabeli Atijas, Slađi Delibašić, pokojnoj Kseniji Pajčin, itd.

Pogledajte video:

 

Izvor: Opera17

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.