Ovako izgleda telo posle carskog reza (FOTO)

Izvor: Mondo, 14.Maj.2017, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda telo posle carskog reza (FOTO)

Mnogi smatraju da carski rez nije "pravi porođaj", odnosno da se za tu opciju odlučuju uštogljene žene koje ne žele porođaj prirodnim putem. Ova mama je objasnila da nije baš tako…

Foto: Instagram/House of White

Olivija Vajt je na svom Instagramu podelila svoje fotografije nastale nakon carskog reza, kako bi pokazala da to nije "lak porođaj".

Ona je postavila fotografiju svog stomaka nastalu samo nekoliko sati posle carskog reza.

Majkama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prekipelo: Carski rez nije "lak način"

"Vidite, znam da ovo možda nije najbolji ugao (ili jeste?), ali ko ne bi napravio selfi nekoliko sati posle porođaja, kako bi pokazao da su vas rasekli i iz vas izvadili bebu? Svima koji misle da je ovo lak način porođaja, pokušajte da imate na stomaku ranu od 15 centimetara, koja izgleda kao rasporena ajkula koja je pojela surfera, pa su ga sada izvadili. Onda je stomak zašiven, ali imate osećaj kao da organi pokušavaju da vam pobegnu", napisala je ona.

A post shared by ✖️ OLIVIA WHITE ✖️ (@houseofwhite_) on May 11, 2017 at 3:07am PDT

Olivija kaže da je najgora stvar u vezi sa carskim rezom to što "osećate kao da ćete ceo život provesti noseći takozvane bapske gaćice jer je pomisao na predeo između stomaka i intimne zone pravi košmar".

"Svaka žena koja se porodila carskim rezom zna da će zauvek biti zavisna od steznika jer nikada neće moći da se otarasi kože koja se nabora oko ožiljka".

POGLEDAJTE: Beba SAMA izlazi iz maminog stomaka

Očigledno je da su mnoge žene koje su se porodile carskim rezom saglasne sa tim jer su joj mnoge ostavljale komentare da ni one same ne bi to bolje rekle.

"Imala sam dva carska reza i imala bih nekoliko reči o ‘lakom porođaju’. Ljudi ponekad pričaju gluposti. Da nije bilo hitnog carskog reza, moj sin i ja danas ne bismo bili ovde. Ponosna sam na svoj ožiljak. Hvala ti što si podelila priču sa nama", jedan je od komentara.

Olivija je svojom fotografijom želela da pokaže da carski rez nije baš tako lak kao što mnogi misle, ali i da se neke žene nemaju izbora već iz zdravstvenih razloga moraju da se porode na taj način.

--------------------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.