Ovako izgleda skromno imanje Miloša Bikovića, nalazi se blizu manastira u kom je njegov brat starešina

Izvor: Luftika.rs, 02.Jul.2023, 10:05

Ovako izgleda skromno imanje Miloša Bikovića, nalazi se blizu manastira u kom je njegov brat starešina

Miloš Biković jedan je od naših najuspešnijih glumaca čiji je talenat zapažen i van granica Srbije.
Svojim filmskim dostignućima glumac je stekao ogromnu popularnost u Rusiji, a zajedno sa velikim ulogama, došli su i unosniji honorari koji su mu omogućili lagodan život.
Foto: Printscreen RTS Biković je rešio da novac ulaže u nekretnine, pa je osim stana koji je kupio majci, i sebi obezbedio lepo, ali skromno imanje.
Imanje Miloša Bikovića nalazi se u selu blizu Valjeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na 40 kilometara od manastira Jovanje, u kojem je njegov rođeni brat Mihailo starešina, piše Zadovoljna.
O svojoj kući na selu Miloš Biković govorio je svojevremeno prilikom gostovanja u emisiji „Tv lica kao sav normalan svet“.
Foto: Printscreen – Tu iza je bila jedna stara, zemljana kuća koju sam ja želeo da sačuvam, ali joj nije bilo pomoći, nakrivila se skroz i nažalost, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši kad ona hoće – rekao je glumac u emisiji.
– Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: ‘O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena’, a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno – zaključio je glumac, a imanje Miloša Bikovića oduševilo je javnost.
Miloš Biković plaćeniji i od Aleksandra Berčeka, za dan snimanja uzme više od 5.000 €

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.