Ovako izgleda prevoz vredan 48 MILIONA evra

Izvor: Mondo, 01.Nov.2015, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda prevoz vredan 48 MILIONA evra

Ogromni kreveti, luksuzni tuš, vuneni tepisi i mašina za pranje sudova koja košta "tričavih" 50.000 evra, nalaze se u ovom privatnom avionu!

Foto: YouTube

"Embraer Lineage 1000E" je vrhunac kada je reč o luksuznim privatnim avionima, a dizajniran je za dugačka putovanja, gde udobnost mogu naći oni sa mnogo novca. Kad kažemo "mnogo", mislimo 48 miliona evra...mnogo.

Naravno, ne mora da se kupi, može i da se iznajmi. Cena? Prava "sitnica" u vidu 10.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << evra na sat.

Ipak, za one koji ovo mogu da priušte, svakako se isplati i ne ostavlja ih ravnodušnim. Centralna dnevna soba je ogromna i ispunjena nameštajem od bele kože i kvalitetnim vunenim tepisima.

Niste fan toga? Nije problem, jer kupci imaju pravo da odaberu neku od 700 tkanina, različitih materijala i na desetine opcija kada je oblik tepiha u pitanju.

Tu su naravno uračunati i televizori, wi-fi i svi "neophodni" najnoviji tehnološki gedžeti.

Kuhinja ima mikrotalasnu, aparat za espreso i šokantno skupu mašinu za pranje sudova sa cenom od 50.000 evra! Takođe, putnike čeka hrana i skupocena vina kada stignu.

Kabina aviona je podeljena u pet oblasti, koje uključuju glavnu spavaću sobu sa ogromnim krevetom i tuš kabinom.

Ukoliko ne želite da delite kupatilu sa saputnikom, postoje još dva dodatna toaleta.

Obično, avion ove veličine može da preveze 90 putnika, ali kao što možete i sami da vidite, ovde nisu klasična ekonomska sedišta, pa je najpoželjnije da ih ne bude više od 19.

Kako vam se čini?



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.