Ovako danas izgleda devojčica koja nam se smešila sa omota kultne čokolade

Izvor: Story, 11.Mar.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako danas izgleda devojčica koja nam se smešila sa omota kultne čokolade

Od hiljadu devojčica upravo su Teu odabrali da krasi omot čokolade Seka, a pogledajte kako izgleda i šta radi danas.

foto: Screenshot

Davne 1988. godine svima nam se s polica smešila slatka plavokosa devojčica koja je sa omota čokolade Seka ušla u naše domove. Za štampanje omota i prodaju popularne čokolade Seka, svoj lik za ulogu pozajmila je Tea Agbaba, ćerka novinara Gradimira Agbabe. I upravo 1988. godine umesto crteža, na omot >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je dospela njena fotografija.

Ova lepa devojčica danas je još lepša žena koja ima 32 godine i živi i radi na Palma de Majorci.

Ova preslatka devojčica danas je slavna manekenka (FOTO)

Tea je danas na Palma de Majorci, a 20 godina je živela i u Londonu u Velikoj Britaniji. Trenutno se traži posao, ali ističe da joj je sreća na prvom mestu. Mnogo je nostalgična i nedostaje joj Hrvatska i sarma tokom zime. Dodaje da je zadržala jezik i da uvek oseća i zna odakle je.

- Kao devojčica sa četiri i po godine sam se naravno igrala. Bio je jedan sasvim normalan dan i mislim da su tražili po vrtićima decu, i ko bi mogao da bude na tim čokoladama, ali su sve vreme gledali u mene. Odmah su rekli da sam ja ta! Znam da se pitala mamu, ali se ne sećam tačno celog tog procesa. Znam samo da su mi kazali da je to predivna prilika i da su tada svi bili srećni oko mene - priseća se Tea vremena iz '88. godine.

Pogodite ko je: Nekada klinka, danas jedna od naših najuspešnijih sportistkinja

Tea nije jedina koja je krasila omot ovih popularnih čokolada. Osamdesetih godina i Braco joj je pravio društvo. Tea kaže da su i danas u kontaktu.

- S Bracom se ne poznajem lično, ali me je pronašao na Fejsbuku pre godinu-dve i sada smo u kontaktu. Čini mi se kao jedan jako simpatičan dečko, delimo jednu dosta veliku uspomenu - rekla je Tea.

Izvor: Radiosarajevo.ba/ Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.