Ovako danas izgleda Fibi iz serije Prijatelji!

Izvor: Story, 03.Avg.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako danas izgleda Fibi iz serije Prijatelji!

Voleli smo njen smisao za humor i jedva čekali novu epizodu Prijatelja! Pogledajte kako ona danas izgleda...

foto: Profimedia

Liza Kurodu ime je glumice koja je tumačila lik simpatične Fibi iz popularne serije Prijatelji. Iako je prošlo dosta vremena otkad se serija završila, verujemo da i danas obožavate da se prisetite slatke Fibi i njenih čuvenih šala!

Deset godina od poslednje epizode: Gde su Prijatelji danas?

Danas ova glumica ima 52 >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << godine, ali i dalje je prepoznatljiva po svojoj plavoj kosi i zgodnom telu, a slobodno možemo reći da izgleda prilično dobro.

Zavirite u luksuzni dom zvezde serije Prijatelji: Španska vila Meta le Blanka okružena prirodom

Za razliku od svoje koleginice Kontri Koks, Liza izgleda ne voli plastičnu hirigrgiju i bore prikriva samo mejkap trikovima, a vitku liniju zadržala je i danas, piše Cosmopolitan.rs.

Šta vi kažete?

Izvor: Cosmopolitan.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.